Winnaar Zilveren Bossche Bol bekend!

filmlink

Hoeveel weegt een zilveren Bossche Bol eigenlijk? Veel? Veul? Weetikveel? Uiteindelijk was er toch een winnaar…die verdraaid dicht bij het werkelijke gewicht zat en daarmee een mooie prijs won!

PUR-dag op 12 december 2015

PUR_JB2015

Op zaterdag 12 december 2015 bent u – eventueel samen met een vriendin – van harte welkom op onze jaarlijkse PUR Swiveldag. Speciale korting Hans Hermann Lingenbrinck, ontwerper van de Swivelring, is zaterdag 12 december bij Goldline met unieke exemplaren uit zijn Swivel-collectie. U ontvangt op deze ringen 10% korting! Gratis APK We kijken graag uw Swivelring(en) goed na.
We polijsten, matteren en maken de ringen schoon. Op 12 december zien we u graag in onze winkel. Tot dan! Met vriendelijke groet, Het Goldline team

Gratis APK voor uw Pur ring(en) zaterdag 20 december 2014!

site2

Op zaterdag 20 december 2014 bent u – eventueel samen met een vriendin – van harte welkom op onze jaarlijkse PUR Swiveldag. Speciale korting Hans Hermann Lingenbrinck, ontwerper van de Swivelring, is zaterdag 20 december bij Goldline met unieke exemplaren uit zijn Swivel-collectie. Op deze ringen zit een speciale korting! Gratis APK We kijken graag uw Swivelring(en) goed na.
We polijsten, matteren en maken de ringen schoon. Op 20 december zien we u graag in onze winkel. Tot dan! Met vriendelijke groet, Het Goldline team

Wat weegt de zilveren Bossche Bol?

25 jaar Goldline Bossche bol

Kom langs in onze winkel, want Goldline zit dit jaar 25 jaar in de Bossche binnenstad. Mooie gelegenheid om een zilveren Bossche Bol te maken. Raad het gewicht van deze bol en win een tegoedbon van Goldline ter waarde van € 250,00! De zilveren Bossche Bol mag opgetild worden. Per persoon is er één kans om te raden.

29 mei: Niessing Event bij Goldline

Niessing op bezoek bij Goldline

Om het 25-jarig jubileum van Goldline te vieren bent u van harte welkom op 29 mei. We hebben die dag Niessing op bezoek in onze winkel met nieuwe ontwerpen en klassiekers.

Ontwerper van de Swivel ringen bij Goldline

Swivel by PUR

Hermann Lingenbrinck komt bij Goldline op zaterdag 21 december. Herr Lingenbrinck (Duitsland) is de ontwerper van de Swivel ringen. Zaterdag 21 december is hij – voor u – bij ons. Hij neemt hij de voledige collectie swivel ringen mee. Er is gelegenheid voor geïnteresseerden en bestaande liefhebbers hem te ontmoeten en te spreken: Ins en outs over de man en zijn sprekende werk!  

 
Back to top