Gedenksieraden en herdenkingssieraden

gedenksieraden door GoldlineGedenksieraden en herdenkingssieraden zijn er in vele soorten en is bij uitstek een zeer persoonlijk stuk. We hebben een aantal mooie, passende ontwerpen waarmee je je geliefde altijd dicht bij je kunt hebben. De mogelijkheden zijn – vanzelfsprekend – onbegrensd.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van vingerafdrukken in sieraden, een techniek die we door onze jarenlange ervaring steeds meer hebben kunnen verfijnen en verfraaien. Een andere veelgevraagde mogelijkheid: een sieraad verrijken met een klein beetje as of bijvoorbeeld een haarlokje van een dierbare.

 

 

As sieraden 

We hebben gedenksieraden in allerlei varianten. Zo kun je as in bijvoorbeeld in een ring of ander sieraad verwerken maar ook een haarlok van een dierbare. De mogelijkheden hierin zijn onbegrensd, zolang het sieraad maar een holle ruimte heeft, die ook waterdicht is.

Snoephart met holle ruimte voor as.

Snoephart met holle ruimte voor as.

 

Vingerafdruk sieraden

De weg naar een sieraad met vingerafdruk is afhankelijk van de manier waarop deze aangeleverd wordt. De wijze waarop de vingerafdruk gemaakt wordt bepaalt mede de kwaliteit. De beste vingerafdruk wordt in ons atelier gemaakt en daarvoor wordt de vinger in warme was gedrukt. Dan is er de mogelijkheid om met 2 componenten siliconen pasta een afdruk te maken. Dit is zelf te doen en wij leveren de siliconen pasta.

Gouden ring met vingerafdruk

Gouden ring met vingerafdruk

 

Vingerafdruk via laser techniek 

Als derde mogelijkheid is er de afruk die door een uitvaartonderneming wordt gemaakt in was en soms in inkt. De inktafdruk kan door middel van een laser in een sieraad gebrand worden.

Voor alle herdenking- en gedenksieraden is er een mogelijkheid dus neem bij vragen contact met ons op voor een toelichting.

Gravering door middel van lasertechniek

Gravering door middel van lasertechniek

 

facebook_goldline

 

 
Back to top